Varför FMC?

Tillsammans gör vi människor friskare

Behovet av funktionsmedicinsk kompetens i dagens samhälle blir allt större i takt med att ohälsan växer.

Vi ser ett stort behov av hjälpa fler utövare att bli aktivt verksamma inom funktionsmedicinen.  Våra tjänster hjälper funktionsmedicinska utövare att bli tryggare och säkrare i sina kundmöten och analyser. Med FMC får alla aktiva terapeuter kollegan och bollplanket de saknar i vardagen.

De funktionsmedicinska utövare som väljer att jobba i vårt team får en trygg grund och ett sammanhang. I förlängningen ger det våra utövares klienter en större trygghet i att de får den absolut bästa hjälpen.

Vi brinner för det vi gör och ser fram emot att få stötta dig i ditt arbete och samtidigt kunna bidra till ett friskare samhälle.

Vanessa Nordenfelt

VD, Grundare och Funktionsmedicinsk terapeut

Vanessa har en Masters i Företagsekonomi och 10 års erfarenhet inom inköp och produktutveckling samt är certifierad Funktionsmedicinsk terapeut från Funktionsmedicinska Institutet. Hon arbetar även dagligen med att stötta våra anslutna utövare med funktionsmedicinska klientfall samt med egna klientfall.

Petra Boumedienne

Grundare och Funktionsmedicinsk mentor

Petra är utbildare på Paleo Institute och Funktionsmedicinska Institutet och jobbar även som produktexpert och partneransvarig på Upgrit.se. Hon arbetar även dagligen med att stötta våra anslutna utövare med funktionsmedicinska klientfall. 

Är du vår nästa medarbetare?

Du som funktionsmedicinsk utövare har möjlighet att ansöka om att jobba som konsult åt oss. Du får då ett team att jobba med samt en möjlighet att göra 2nd opinions.

Du växer - vi växer - funktionsmedicinen växer!

VÅra vänner

Företag vi gillar